Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-09@10:31:04 GMT

مجوز بدهند، دانشگاه‌ها بعد از ماه رمضان بازگشایی می شود

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۹۲۸۷۰

علی خاکی صدیق، معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره بازگشایی احتمالی دانشگاه‌ها بعد از ایام ماه مبارک رمضان گفت: ما در هر شرایطی تابع تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم، اگر آنها مجوز بازگشایی را بدهند، ما نیز اقدامات مربوط به آن را انجام خواهیم داد.

خاکی صدیق در پاسخ به این سوال که آیا آماری از تعداد دانشجویانی که در شیوع کرونا نسبت به حذف ترم اقدام کردند، دارید؟ گفت: در حال حاضر آمار دقیقی از تعداد دانشجویان متقاضی حذف ترم نداریم، همچنین آماری دقیقی هم نداریم که نشان دهد با درخواست حذف ترم چند درصد از دانشجویان موافقت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در واکنش به مشکلاتی که دانشجویان درباره حذف ترم داشتند، گفت: ما نشستی با معاونان دانشجویان دانشگاه‌ها داشتیم که در آن جلسه مطرح شد، در صورت امکان با درخواست حذف ترم از سوی دانشجویان، مساعدت به عمل بیاورند.

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره عودت شهریه دانشجویان شبانه گفت: بحث شهریه مربوط به هیات امنای دانشگاه‌هاست و ما نمی‎توانیم هیچ ورودی در این زمینه داشته باشیم.

خاکی صدیق درباره ادامه روند ارائه اینترنت رایگان به دانشگاه‌ها گفت: لیست دانشگاه‌های متقاضی برای اینترنت رایگان تحویل وزارت ارتباطات شده است. ما عینا لیست دانشگاه‌‎های متقاضی اینترنت رایگان را به وزارت اراتباطات ارسال کردیم و آنها نیز اعمال کرده‌اند.

معاون آموزشی وزارت علوم،‌ تحقیقات و فناوری در پایان گفت: فکر نمی‌کنمIP سرور دانشگاهی در میان لیست‌هایی که به ما ارائه شده، بوده که به آن اینترنت رایگان داده نشده باشد. فعلا گزارشی مبنی بر اینکه به دانشگاه‌های متقاضی، اینترنت رایگان تعلق نگرفته باشد به بنده ارائه نشده است.

* ایلنا

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: اینترنت رایگان دانشگاه ها حذف ترم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۲۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت : محموله روغن آلوده به سموم مجوز مصرف ندارد

مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: محموله روغن آفتابگردان آلوده به سموم دفع آفات، از نظر سازمان غذا ودارو امکان ترخیص و مصرف ندارد.

به گزارش تسنیم؛ اخیراً انتشار خبر توزیع بیش از ۴۷ هزار تن روغن آلوده و مسموم و تاریخ گذشته در برخی از رسانه‌ها، جنجال به پا کرده است. براساس ادعای برخی رسانه‌ها، با وجود تأکید صریح سازمان غذا و دارو مبنی بر مسمومیت روغن‌ها به سموم کشاورزی و آفت‌کش‌ها و تاریخ مصرف گذشته بودن روغن‌ها، دستور ترخیص بیش از ۴۷ هزار تن از آن‌ها و توزیع در کشور، صادر شده است.

یوسف صادقیان؛ مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار تسنیم با بیان این که این میزان روغن خام آفتابگردان در سال ۱۴۰۰ وارد کشور شده است، اظهار کرد: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نسبت به نمونه‌برداری و آنالیز این روغن در آن زمان اقدام کرده است که به دلیل مغایرت در باقی مانده سموم دفع آفات نباتی، این محموله نتوانست مجوز ترخیص اخذ کند.

وی افزود: واردکننده این روغن درخواست نمونه‌برداری مجدد را ارائه کرد که باتوجه به اینکه کالا، یک کالای استراتژیک بود سازمان غذا و دارو با این درخواست موافقت کرد که این آزمایشات مجدداً تکرار شد. سه مرحله نمونه‌برداری و پنج بار آزمایش انجام شد و در همه موارد نمونه‌برداری، عدم انطباق در باقی مانده سموم دفع آفات محرز شد.

مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بیان کرد: در همین راستا هم به صاحب کالا و هم به معاونت غذا و داروی هرمزگان، عدم ترخیص و لزوم مرجوع کردن آن ابلاغ شد. این آزمایشات هم در آزمایشگاه‌های معاونت غذا و داروی هرمزگان و هم در آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو به عنوان معتبرترین آزمایشگاه کشوری در حوزه غذا انجام شده و بنابراین اعلام می‌کنیم که این محموله روغن از نظر سازمان غذا ودارو امکان ترخیص و مصرف ندارد و اقدامات قانونی نیز توسط مرجع قضایی در دست اقدام است تا این کالا مرجوع شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • جزئیات برگزاری نخستین کنفرانس ملی «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء»
  • بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال
  • وزیر ارتباطات: اینترنت به سرعت نور می‌رسد / امیدوارم تا پایان سال، چند برند جدید موبایل ایرانی داشته باشیم
  • جشنواره سراسری تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی فراخوان داد
  • وزارت بهداشت : محموله روغن آلوده به سموم مجوز مصرف ندارد
  • انتقاد شدید فاطمه هاشمی از وزارت بهداشت
  • حذف خط قرمز‌ها و تسهیل در فرآیند صدور مجوز نشریات دانشجویی / بودجه مجزایی برای حمایت نداریم+ فیلم
  • قوانین جدید استفاده دانشجویان از شبکه‌های مجازی اعلام شد
  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد